Šeimos gynimo maršas vėl skleidžia sąmokslo teorijas ir kovoja už tai, kad žmonėms būtų sunkiau gyventi

Nelabai kas pasikeitė nuo praėjusių metų maršistų pozicijose. Panašu tik, kad skiepų ir galimybių pasų temą atidėjo į šalį.

Delfi praneša, kad maršistai ateinančią savaitę - 2022 birželio 21 - vėl protestuos prie Seimo. Jie vėl platins sąmokslo teorijas, kovos prieš žmonių teises.

Protesto organizatoriai protesto kontekstą pristato taip:

Dabartinė situacija Lietuvoje, kai pačių valdančiųjų yra griaunami valstybės pamatai - skurdinama visuomenė, keliamos net valstybinių įmonių paslaugų, maisto produktų, kuro kainos, krizės laikotarpiu planuojami įvesti nauji mokesčiai ir taip vos beišgyvenant žmonėms, Seime vykstant precedento neturintiems įstatymų stūmimo buldozerio principu procesams – visa tai verčia reaguoti visuomenę ir visuomenines organizacijas.

Reaguoti, telktis ir priešintis viskam, kas griauna valstybę. Taip rašoma ir Konstitucijoje. Taip bus daroma ir tikrovėje.

Taip pat Seimo darbotvarkėje birželio 21 dieną numatytas „partnerystės-civilinės sąjungos“ svarstymo sekantis etapas, kuriam griežtą NE taria ne tik LŠS, bet ir daugelis kitų šeimos vertybes palaikančių organizacijų bei didžioji dauguma Lietuvos žmonių.

Partnerystė, santuoka

Deja organizatoriai ir dalyviai pasisako prieš mums svarbias vertybes:

  • žmonių teises
  • žmonių lygybę

Man baisu, kad yra krūvos žmonių, protestuojančių už tai, kad kitiems būtų sunkiau gyventi.

Sąmokslo teorijos apie valdžią ir nepasitikėjimo demokratija sklaida

Lietuvos šeimų sąjunga prisigalvoja visokių sąmokslo teorijų ir teigia:

Dabartinė situacija Lietuvoje, kai pačių valdančiųjų yra griaunami valstybės pamatai - skurdinama visuomenė, keliamos net valstybinių įmonių paslaugų, maisto produktų, kuro kainos, krizės laikotarpiu planuojami įvesti nauji mokesčiai ir taip vos beišgyvenant žmonėms

  • Kainos kyla visur pasaulyje - covid-19, bei Rusijos vykdoma agresija prieš Ukrainą sukėlė labai nepalankias ekonomines situacijas visur.
  • Apie naujus mokesčius paklausta viena maršietė atsakė “sekite seimo posėdžius ir žinosite”. Kvaila protestuoti, kai net nežinai apie ką protestuoji…
    • Apie mokesčių tvarkos keitimą diskusijos vyksta visuomet, visose šalyse.
    • Kiek suprantu, vienas jau labai ilgai trunkančių svarstymų apie tai yra nekilnojamojo turto apmokestinimas. Daugiau apie tai 15min.
    • Taip pat Lietuvos verslo konfederacijos pasiūlytas mokestis gynybai nelabai palaikomas valdžios.

Seime vykstant precedento neturintiems įstatymų stūmimo buldozerio principu procesams – visa tai verčia reaguoti visuomenę ir visuomenines organizacijas.

Seime diskusijos vyksta, balsavimas vyksta, Lietuvos išrinkta valdžia vykdo darbus, kuriuos pažadėjo vykdyti.

Blogai, kai visokie Rusijos propagandą platinantys tipai bando griauti pasitikėjimą Lietuvos demokratine sistema. Daugiau apie Lietuvos šeimų sąjūdžio dalyvavimą Rusijos propagandos sklaidoje skaitykite LRT tyrime “Lietuvos „penktoji kolona“: Rusijos propagandą platina šeimos gynėjai, sektos ir knygų apie Staliną leidėjai”.

Priminimai

  • Užtikrinti žmonių teises yra svarbu
  • Demokratija Lietuvoje veikia
  • Sąmokslo teorijas skleisti yra negerai
  • Apie praėjusių metų protestus rašėme čia