Gražulis ir Uspaskichas skeidžia homofobiją ir mizoginiją

Gražulis skleidžia stereotipus apie moteris

“Kadangi tikrai buvo tokie gana draugiški santykiai, tai būdavo, kad ir aš atiduodu jai savo kortelę, aš jos pasiimu. O moterys, kaip sakoma, turi tokią silpnybę labai greitai pinigus išleisti. Gauna pinigus, o už poros dienų jau prašo, nebeturi pinigų.”

„Taupiau žmogaus pinigus, na taip. Moterys, kaip sakoma, visada yra išlaidesnės. Man atrodo, kiekvieną vyrą yra moteris apgavusi“, – laidoje tvirtino P.Gražulis.

lrytas

Uspaskichas skleidžia homofobiją

Alfa.lt: Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono partijos europarlamentarai pirmadienį paragino iš liberalų frakcijos „Renew Europe“ Europos Parlamente pašalinti Darbo partijos pirmininką Viktorą Uspaskichą dėl jo homofobiškų komentarų.

Tada Uspaskichas paskelbė neatsiprašymą, kurį kažkodėl pavadino atsiprašymu:

Delfi: „Tiesą sakant, nesu šios terminologijos specialistas; galbūt pavartotas žodis buvo nevisiškai tikslus ir pernelyg grubus. Aš nuoširdžiai apgailestauju, kad informacija buvo pateikta jums, mano grupės kolegoms, ir žiniasklaidoje tokiu šališku būdu, kad man būtų padaryta asmeninė žala, ir kad ji taip pat padarė žalos mūsų Europos grupei ir partijai“, – teigė V. Uspaskichas.

Ką daryti?

  • Partijoms - išmesti tokius narius iš savo partijų
  • Partijų nariams, kurioms vadovauja tokie tipai - išstoti iš partijų
  • Rinkėjams - nebalsuoti už baisius tipus ir jų partijas
  • Koalicijoms - nutraukti sutartis su partijomis, neišmetančiomis tokių tipų
  • Visam parlamentui - inicijuoti apkaltas