K. Taraškevič gviešiasi gydytojų ir mokslo nuopelnų

„Aš viską išgūglinau, tiesą pasakius. Yra toks [internetinis] forumas, ten labai daug gydymo būdų, išbandėm viską, kas tiko”, – prisipažino Karolina.

Jauna moteris sako, kad nežino, kas konkrečiai padėjo, ironiškai sako, kad galbūt – ir tradicinė medicina. Tačiau viena drastiškiausių gydymo priemonių buvo nelegalūs vaistai, kurie uždrausti net Amerikoje. Po keleto metų kažkada įkyrėjusi daktarams su savo klausimais daktarams onkologams, pati sulaukė gydytojo žinutės.

Informacija apie pasveikusią mama ėmė sklisti tarp kitų onkologinių ligonių, su kuriais Karolinai labai noriai dalinosi visa sukaupta informacija, ypač, kol viskas buvo, kaip ji sako, šviežia, tačiau taip pat pridūrė, kad ją labai nustebino kitų pasveikusių ligonių apatija, su kuria susidūrė diagnozės pradžioje.

„Žmonės nesidalina. Niekaip negalėjau to suvokt, kodėl toks tabu? Jeigu tu radai, kas tau padėjo ir pasveikai, tai dalinkis, žmonės juk masiškai miršta dėl šios ligos”,- stebėjosi mergina.

Karolina mano, jog visi pasaulio vaistai nuo visų ligų jau išrasti, tik deja jie nėra pasiekiami mums ir niekada nebus, atviraus laidoje “Bus visko“.

(Pagal Delfi)

Priminimas

Jeigu tikite visokiais forumais, geriau iš viso jų neskaitykite. Žmonių patiklumu ir nelaimėmis naudojasi visokie šarlatanai ir įvairūs interneto forumuose skelbiami „gydymo“ būdai neretai būna ne tik kad nenaudingi (tad tik švaistantys laiką ir pinigus), bet ir kenksmingi sveikatai. Prieš imdamiesi savigydos, visada pasitarkite su specialistais.