Jūsų pinigai pseudomokslui - Kepenis

Keisčiausi Seimo narių pirkiniai: kam keliavo mokesčių mokėtojų pinigai? | 15min.lt:

Anot A.Tapino, keistų pirkinių sektoriuje nepralenkiamas yra Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) atstovas Seime Dainius Kepenis.

Jis jūsų pinigus švaistė pseudo-sveikatingumo programėlėms, pseudo-sveikatingumo seminarams, sąmokslo teorijoms bei (netikriems) lengvo praturtėjimo kursams!

Jis ypač mėgsta prenumeruoti įvairiausias sveikatingumo programas. Per šią kadenciją buvo pirkta ir kas mėnesį apmokėta:

Programa „Keto riebalų mažinimo greitintuvas“ – premium paketas; Holistinio sveikatinimosi programa; Sveikatos stiprinimo programa; Imuniteto stiprinimo programa; Širdies ritmo stebėjimo programa; Metinė bėgimo ir mobilios stebėsenos programa; Mokomoji svorio reguliavimo programa; Mokomoji sveiko maisto gamybos programa; Poveikis sveikatai. Auksinis prenumeratos planas; Imuniteto stiprinimo programa (pats D.Kepenis prirašo prie sąskaitos, kad nupirkta su žymia nuolaida). D.Kepenis kadencijos metu pirko daug programų, apmokėtų rubliais iš rusiškų interneto puslapių: Sergei Šot „6 fazių meditacija“ ir „Kvantinis šuolis“; „8 biodinaminiai pratimai pilnam persikrovimui“; Vladimir Jakovlev online seminaras „Kaip išeiti iš aklavietės ir grąžinti džiaugsmą į savo gyvenimą“; Kursai „Chochu govorit krasivo“ („Noriu gražiai kalbėti“); Sistema Doktora Nakamury „Zdorovoje i gibkoje telo na vsiu žizn“ (Daktaro Nakamuros sistema „Sveikas ir lankstus kūnas visą gyvenimą“; Seansas „Putešestvije v bolnoj organ“ („Kelionė į skaudantį organą“); „Vselenaja na tvojei storone“ („Visata tavo pusėje“); Znamenitaja kitajskaja gimnastika“ („Žymioji kinų gimnastika“)

Seimo narys dar įsigijo internetinės seminarų programos mega rinkinį už 299 eurus. Pasak A.Tapino, tai yra labai prieštaringai vertinamo „sėkmės mokytojo“ Algirdo Karaliaus video kursai – „Kaip tapti turtingu“, „Lengvi pinigai sunkiais laikais“, „Pardavimų sėkmės receptai“ ir panašiai.

D.Kepenis mėgo pirkti knygas. Įsigijo knygą „Suklastotos pandemijos“. Kas mėnesį pirkdavo Vydūno knygą „Sveikata. Jaunumas. Grožė“. Iš viso už parlamentinei veiklai skirtus pinigus jis įsigijo 425 Vydūno knygas.