Įvairūs - vakcinos, politikieriai

  • 2023-09-14
  • Laisvamanis
  • Kita

Kompanija „Vaxxas“ ragina „permąstyti, kas įmanoma su vakcinomis“, kalba apie „ateitį be adatų“ ir skelbiasi komercializuojanti naują vakcinacijos technologiją, kuri pagerina esamų bei naujos kartos vakcinų veiksmingumą.

50 Mažėjančios vaikų skiepijimo apimtys, elgsenos ir mitybos įpročių pokyčiai ir, žinoma, klimato kaita – visa tai prisidėjo prie to, kai pavojingos ligos, kurios, kaip buvo manoma, liko praeityje, sugrįžta į šalis, kuriose anksčiau jų beveik nebuvo.

Seimo narys Ažubalis užsipuolė teisingumo ministrę, dėl prezidento homofobinių pasisakymų. Toks elgesys paprastai vadinamas veidmainišku.

„Konstitucija yra pats svarbiausias valstybės teisinis dokumentas, ir jo turinys neturi būti išplaunamas per užpakalines duris“, – Seime po susitikimo su parlamento vadovybe žurnalistams sakė Gitanas Nausėda.

„Nes tikrai, alegoriją į analinį seksą yra vaizdžiausia ir išsamiausia, ką šalies vadovas gali pasakyti diskutuojant apie homoseksualių asmenų santykių reguliavimą. Nes tikrai, šalies vadovas tikrai neturėjo to omenyje“, – feisbuke į šalies vadovo pasisakymą sureagavo E. Dobrowolska.

„Teisingumo ministrės Evelinos Dobrovolskos perversinėmis fantazijomis paremtas viešas pasišaipymas iš Prezidento yra dar vienas jos politinio radikalumo, asmens nebrandumo ir nepadorumo pavyzdys. Tai daro gėdą visai Lietuvos Respublikos Vyriausybei ir Seimui“, – teigė A. Ažubalis.