Protestai prie parlamento

  • 2021-08-11
  • Laisvamanis

Prie parlamento vykstant protestams ir riaušėms priminsiu, kad laisvamaniai, ko gero, atstovauja daugumos nuomonę šiuo klausimu:

  • Vakcinavimas nuo covid-19 yra labai svarbi pandemijos kontrolės priemonė
  • Mes palaikome valdžios pastangas skatinti vakcinaciją įvairiais būdais.

Papildymas:

  • 15 min Po mitingo žinomi žmonės soc. tinkluose masiškai reiškia palaikymą skiepams:

Po antradienį prie Seimo įvykusio mitingo ir jį nulydėjusių riaušių soc. tinkluose pasipylė kintančių rėmelių lietus. Daugybė žmonių, o tarp jų ir žinomi, taip išreiškia savo palaikymą skiepams ir siunčia žinutę abejojantiems dėl savo sprendimo – vakcinuotis ar ne.

„I trust science. I am vaccinated“ (liet. k. Pasitikiu mokslu. Esu paskiepytas.); „Educated. Vaccinated. Go get your vaccine“ (liet. k. Išsilavinęs. Pasiskiepijęs. Pasiskiepyk ir tu.) ir kitokie panašūs rėmeliai tapo populiariu pasirinkimu tų, kurie siekė pasidalyti savo pozicija diskusijoje apie skiepus.

Tokį feisbuko rėmelį užsidėjo atlikėjai Justinas Jarutis, Natalija Bunkė, Monika Pundziūtė-Monique, Vaidas Baumila, Leonas Somovas, Gabrielius Liaudanskas, Justė Arlauskaitė, Eglė Jurgaitytė, Domantas Razauskas, keliautojas Mantas Bertulis, stilistė Agnė Jagelavičiūtė, soc. tinklų žvaigždės Ieva Mackevičienė, Vaida Skaisgirė, Simona Nainė, aktoriai Eimutis Kvoščiauskas, Beata Tiškevič, Gytis Ivanauskas, Andrius Žiurauskas, Dominykas Vaitiekūnas, režisierė Dalia Ibelhauptaitė, laidų vedėjai Rolandas Mackevičius, Edvardas Žičkus, komikai Mantas Stonkus, Vaidas Grincevičius ir kiti.