Maldos akcija

  • 2021-01-24
  • Laisvamanis
  • LGBT

Maldos akcija „Už šeimą – visuomenės ir valstybės pagrindą“ numatyta 40 dienų (nuo sausio 6 d. Trijų Karalių šventės iki vasario 16 d. Lietuvos Nepriklausomybės dienos).

Iškilo reali grėsmė, kad per artimiausius metus Lietuvoje gali būti įteisinta lyčiai neutrali partnerystė, kuri šeimos sampratoje atsisakytų lyčių papildomumo principo, kad šeimos samprata apimtų ir homoseksualias poras; ratifikuota Stambulo konvencija, kuri į Lietuvos teisę įvestų socialinės lyties (gender) sąvoką ir įpareigotų keisti mokinių ugdymo programas, atsisakant vyro ir moters prigimtinio skirtingumo bei abipusiškumo; įteisintas lyties keitimas; priimtas Reprodukcinių teisių įstatymas, kuris įtvirtintų teisę į abortą, paauglių teisę į kontraceptines priemones; legalizuotas narkotinių medžiagų vartojimas ir t. t.

Aš suprantu, kad meldimasis neegzistuojančiam dievui nieko nepakeis, bet gi jie specialiai bando kenkti žmonėms. Ar ne geriau būtų imtis padėti žmonėms - raginti valdžią įteisinti vienos lyties asmenų šeimas ir suteikti galimybę žmonėms, kuriems to reikia, pasikeisti lytį ir gauti lytį atitinkančius dokumentus.