Tikėjimu astrologų pranašystėmis savo proto nepademonstruosi

  • 2018-11-05
  • laisvamanis
  • Kita

Aš tikiu astrologinėmis prognozėmis, kurios yra sudaromos asmeniškai. Tas tikėjimas atsirado iš to, kad ne kartą yra buvę, jog sakė kažko nedaryti, o aš nepaklausiau ir taip atsitiko. Dėl šios priežasties dabar, jei susipažįstu su nauja simpatija, nusiunčiu astrologei jo duomenis. Neslėpsiu, labai susinervinu, jei pasako, kad šis vyras man netinka“, – apmaudo neslepia žinoma moteris ir priduria, kad nepaisydama perspėjimų vis vien bando užmegzti santykius, tačiau nesėkmingai – atsitinka taip, kaip pranašavo astrologė.

„Astrologai gali perspėti, kuriomis dienomis geriau nesituokti, nes santuoka iširs. Artimoje aplinkoje ne kartą mačiau, kad tokie jų perspėjimai pasitvirtino, tad tikrai tikiu šiomis prognozėmis. Tiesiog taip yra, mūsų gyvenimus veikia daug veiksnių, tad, jei yra blogos datos, nieko nepakeisi. Toks jau tas gyvenimas, labai spalvingas ir nenuspėjamas“, – šypteli D. Bilevičiūtė.

(Pagal Alfa.lt – D. Bilevičiūtė apie širdies draugo paieškas: visuomet tariuosi su astrologe)

Lengva astrologams pranašauti didelės tikimybės įvykius. Štai Lietuvoje per 2017 metus susituokė 21186 poros, o išsiskyrė – 8518 poros.

Ką daryti?

  1. Niekuomet neklausyti astrologų patarimų.
  2. Žurnalistams – nesuteikti tribūnos žmonėms tauškiantiems niekus.