Vladimiras Azanovas: kuo rizikuojate įsigydami vogtą daiktą

Lietuvos spauda be perstojo reklamuoja šarlatanus:

Lietuvoje vyksta neregėti dalykai – Klaipėdos policija sulaikė tris vyrus, atkasusius nužudyto žmogaus kapą ir pagrobusius auksinę grandinėlę. O Kelmės policija aktyviai ieškojo moters, kuri iš nužudymu įtariamo Rimanto Bekinčio pirko aukų daiktus. Kas būtų, jei tokį papuošalą, nuimtą nuo mirusiojo žmogaus kūno, kas nors įsigytų? Kokią energiją perduoda vogtas daiktas? Atsakė parapsichologas Vladimiras Azanovas.

„Jeigu žmogus pavogė daiktą iš vieno žmogaus ir perduoda kitam, tai tame daikte lieka to žmogaus informacija, iš kurio daiktas buvo pavogtas. Vogtas daiktas nepasisavina vagies informacijos“, – tvirtino parapsichologas.

Jis teigė, kad jeigu daiktas buvo pavogtas iš sergančio arba labai nelaimingo žmogaus, tikėtina, kad įsigijęs tokį daiktą irgi taps nelaimingu. „Visa informacija ir daikto energija persiduos jį įsigijusiam tuo atveju, jei nupirktas daiktas buvo nešiotas labai arti kūno. Daiktai – informatoriai yra laikrodis, kaklo ir rankų papuošalai, žiedai. Kuo arčiau daiktas buvo prie kūno, tuo daugiau jame informacijos“, – sakė V.Azanovas ir pridūrė, kad, pavyzdžiui, paveiksluose ar technikoje informacija apie žmogų nepasilieka.

(Pagal lrytas)

Dvejetas Lietuvos rytui už neatsakingumą.