Viktorija Česonytė demonstruoja savo šarlataniškumą

  • 2015-10-20
  • laisvamanis
  • Kita

Nuostabu, kai tokie žmonės, kaip Viktorija Česonytė, siekdami populiarumo visam pasauliui pademonstruoja savo šarlataniškumą. Ko gero kiekvienam, bent kiek susigaudančiam realybėje žmogui, yra aišku, kad žmogaus asmenybė bei būdas yra labai sudėtingi. Tad natūralu, kad pagal nuotrauką to nustatyti neišeis. Tiesą sakant, netgi su gan išsamoiomis anketomis ir įdarbinimo pokalbiais dabrdaviams nelabai sekasi nustatyti darbuotojo būdą.

Neurolingvistinio programavimo trenerė Viktorija Česonytė nemenkai supykdė Ingą Stumbrienę. Jai nepatiko, kaip vien pažiūrėjusi į nuotrauką trenerė apibūdino I.Stumbrienės charakterį ir asmenybės bruožus. Buvusio prezidento dukra svarsto, ar tik V.Česonytė nenorėjo pigiai pasireklamuoti.

V.Česonytės mintis apie savo charakterį ir asmenybės bruožus I.Stumbrienė perskaitė žiniasklaidoje.

Neurolingvistinio programavimo trenerė vien iš nuotraukų, vos pažiūrėjusi į moterų veidus, įvertino ne tik buvusio prezidento dukros, bet ir Oksanos Pikul-Jasaitienės charakterius.

Žmonės.lt kalbinta I.Stumbrienė užsiminė, kad jai ne kartą teko atsidurti įvairių būrėjų, tarologų akiratyje, kai šie bandė nuspėti jos ir jos šeimos ateitį. Tačiau dauguma jų prognozių moteriai sukeldavo juoką – tai būdavo abstraktūs spėjimai, kuriems pritarti sunku, tačiau paneigti irgi nelabai pavyksta.

„Šis spėjimas iš nuotraukos yra tiesiog subjektyvus eilinio žmogaus vertinimas, kuris nei iš tolo neatitinka profesionalaus specialisto vertinimo. Ta nuomonė teisine prasme gali būti traktuojama kaip žmogaus garbės ir orumo įžeidimas“, – Žmonės.lt sakė ji.

Pasak jos, dabar yra dvi galimybės: arba kviesti teisininkus, arba „išvilkti šį žmogų į dienos šviesą, kurioje šis žmogus išnyks, kaip blogas sapnas“.

(Pagal Žmonės.lt)