Meditacija nuo vėžio neišgydys

Delfi dalina šarlatanų patarimus:

Viena iš tokių meditacijų yra Theta Healing (teta gydymas). Jos pradininkė amerikietė Vianna Stibal medituodama išsigydė vėžį. Ji dalijasi savo patirtimi su visu pasauliu – anglų ir rusų kalbomis išleido knygą. Mokslas jau įrodė, kad žmogaus smegenys skleidžia skirtingus dažnius skirtingomis bangomis. Beta, alfa, teta, delta ir gama bangos nuolat juda, smegenys visąlaik kuria skirtingų dažnių bangas. Viskas, ką sakome ar darome, reguliuoja smegenų bangų dažnis.

Mokslininkai išsiaiškino, kad tam tikri smegenų bangų dažniai skirtingai veikia mūsų būseną. Teta bangų aktyvumas būdingas prieš miegą ir tik atsibudus. Tai geriausias laikas meditacijoms, ryšiui su visata, nes tuo metu žmogus būna labiausiai atsipalaidavęs. Tie, kurie giliai panirsta į meditaciją, pasiekia norimų rezultatų, iš esmės pakeičia savo ir aplinkinių gyvenimą.

Šią meditaciją praktikuoja ir išmokti padeda Airijoje gyvenanti ir šiuo metu Lietuvoje besilankanti Jolanta Urbaitienė, kuri sutiko pasidalyti savo patirtimi.

Meditacija yra tik atsipalaidavimo technika. Tai nėra būdas ryšiui su visata, smegenų dažniams ar vibracijoms. Ir tuo labiau meditacija neišgydys jūsų nuo vėžio!

Tad gėda Jolantai Urbaitienei,  kad prisideda prie pavojingų prietarų sklaidos.

Amerikos vėžio asociacija rašo:

Alternatyvios medicinos metodai teigiantys, kad gali išgydyti vėžį yra nepagrįsti. Efektyvūs ir saugūs metodai imami naudoti įprastoje medicinoje pakankamai greitai.